12 Naar Belum Forrest

Vandaag weer een dag van reizen. Dus ontbijtje, auto laden en weg. Nog even thee kopen, want zonder thee thuis komen kan natuurlijk niet!! We vonden een theewinkel in Brinchang. Daar moesten we even vragen, maar helaas geen blue valley thee. Dat zou de beste thee zijn! Dus gewoon highlands thee genomen. Klinkt meer als whisky! Daarna verder naar Kuala Kangsar, het verblijf van de sultan van Perak. Dit dorp ziet er heel mooi uit rondom de mooiste moskee van Maleisiƫ! Masjid Ubudiah.
Daarna was t tijd om te lunchen. Op zoek naar n leuke plek. Eerst een plek met bakken eten en vliegen leek ons niet zo verstandig. Doorgelopen naar een ander tentje, waar we als toeristische zeldzaamheid veel bekijks hadden. Er werd speciaal voor ons eten gemaakt! Ook moesten we met de eigenaresse op de foto. Eerst probeerden ze stiekum van ons foto’s te maken. Dat hoefde natuurlijk niet.
Na de kleine fooi van 4 ringie moesten we nog maar eens terug komen.
Na deze bijzondere ervaring door naar Belum. Na twee uur aangekomen en nog net tijd om te zwemmen. Daarna eten van een buffet…. Wel iets minder voor meer geld…… Dit resort is ver van plaatsen en we moeten het hier de komende twee dagen doen..
Morgen geen programma en de dag erna Forrest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *